Anaf poederblusser 1 kg

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: 2 dagen
Poederblussers prijs per stuk: € 14,50 14.50
Prijs in andere webwinkels: € 25,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De Anaf poederblusser 1 kg voor A, B en C brandklassen is een lichtgewicht, corrosiebestendig aluminium cilinder geleverd in een multifunctionele transportbeugel. De Anaf 1 kg poederblusser is speciaal ontworpen voor gebruik in auto en boot. De poederblusser is voorzien van een test manometer. De draagbare Anaf poederblusser met poeder voor voertuigen zijn conform volgens de Europese NEN norm EN3.

Met de Anaf 1 kilo poederblusser kunt u allerlei ABC branden blussen, zoals brand van vaste stoffen, brandende vloeistoffen en gassen. Dat maakt deze compacte Anaf poederblusser ideaal voor allerlei locaties waar gevolgschade niet zo van belang is, zoals op de werkplaats. Het is handig om de brandblusser aan de ophangbeugel op te hangen. Poederblusser is gebruiksklaar, zodat u er direct een brand mee kunt blussen.

Anaf poederblusser met 10 jaar garantie
Vergeet niet dat de nieuwe poederblussers die door poederblussers.nl worden geleverd, onder een 10 jaar garantie plan vallen. Defecten aan uw poederblusser(s) binnen 10 jaar vanaf de leveringsdatum? Wij vervangen deze gelijk voor een nieuw exemplaar, zonder kosten en gezeur. Let wel even op ons garantie plan overeenstemming. Wij bieden u een garantie van 10 mits wij uw poederblussers (brandblussers) door ons REOB gecertificeerd servicemonteur jaarlijks mogen onderhouden. Geen onderhoud nodig? Geen ramp dan nog bieden wij u NOG een gratis 2 jaars garantie plan aan.

Productdetails

- Merk: ANAF ABC poederblusser 1 kg
- Typenummer: PS1-X
- Afmetingen: H295 x D80 mm
- Gewicht: ± 2 kilo
- Spuitduur: 8 seconden
- Spuitbereik: 5 meter
- Drijfgas: N2 op 16 bar
- Inclusief bevestigingsbeugel
- Brandklasse Rating: 8A 34B C-klasse
- *Garantie 10 jaar, vanaf aankoopdatum
- Poederblussers zijn vorstbestendig

Meer interessante poederblussers

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein