Poederblusser 12 kg huren

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: 2 dagen
Poederblussers prijs per stuk: € 5,00 5.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Ons assortiment 12 kg poederblussers zijn ideaal voor lange of korte termijn verhuur. Ze kunnen op diverse locaties worden gebruikt, waaronder evenementen en festivals. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte poederblussers voor uw individuele vereiste. Al onze 12 kg poederblussers zijn draagbaar en kunnen met of zonder een optionele brandblusserwagen gehuurd worden. Als u precies weet wat u nodig hebt, kunnen uw gehuurde poederblussers verzenden en ophalen op uw evenementenlocatie.

Bij het blussen van gassen die in brand staan, wordt het afgeraden om deze brand te blussen met een poederblusser. Hoewel het poeder van de poederblusser hiervoor geschikt is, bestaat er een kans op explosiegevaar. Zulke branden kunnen het beste worden gestopt, door de toevoer van gas te sluiten, of u kunt hier een schuimblusser huren bij onze partner.

Overeenkomsten als u gaat huren
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en diefstalregelingen.

Wat moet u weten over poederblussers als u gaat huren?
Poederblussers zijn aanbevolen voor gemengde brandomgevingen, omdat ze de brandklassen van klasse A, klasse B en klasse C bestrijken. Ze zijn speciaal geschikt voor brandbare vloeistoffen en brand met brandbare gassen, zoals methaan, propaan, waterstof en aardgas.

Productdetails

- Afmeting (cm) : 53 x 19
- Inhoud (kg) : 12 ABC poeder
- Type brandklassen : A, B en C
- Gevuld gewicht (kg) : 14,1
- Spuitduur (seconden) : 62
- Afbeelding en afmetingen kan afwijken
- Verhuur periode dag / week / maand

Meer interessante poederblussers

Meningen over het product (0)

Submit
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein