RH budget line poederblusser 6 kg

RH poederblusser 6 kg
  • korting
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: 2 dagen
Poederblussers prijs per stuk: € 35,00 € 55,00 35.00
Prijs in andere webwinkels: € 65,00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Het gebruik van de verkeerde brandblusser op een brand kan zeer gevaarlijk zijn. En vaak is er niet genoeg tijd om te beslissen welke brandblusser u moet gebruiken. In dergelijke gevallen worden de gevolgen vaak fataal. RH poederblussers zijn effectief tegen brand met de brandklassen A, B en C. Ze nemen de gok en verwarring weg met de juiste RH 6 kg poederblusser en bespaar waardevolle tijd om de gevaarlijke vijand die brand wordt genoemd weg te nemen. De RH Budget Line 6 kg poederblusser is de meest verkochte poederblusser in Nederland.

De RH betrouwbare CE en MED keurmerk 6 kg poederblussers zijn gebouwd voor snelheid, kracht en betrouwbaarheid. Een simpel twee-stappen activeringsmechanisme stelt u in staat om het vuur binnen enkele seconden te bestrijden. 50% concentratie Ammonium Fosfaat maximaliseert de brandweerkracht die u beschikbaar heeft. En strenge kwaliteitscontrole en multipoint-testsystemen zorgen ervoor dat wanneer u poederblusser gebruikt deze ook blust.

RH Brandbeveiliging poederblusser met 10 jaar garantie
Vergeet niet dat de nieuwe RH Brandbeveiliging poederblussers die door poederblussers.nl worden geleverd, onder een 10 jaar garantie plan vallen. Defecten aan uw poederblusser(s) binnen 10 jaar vanaf de leveringsdatum? Wij vervangen deze gelijk voor een nieuw exemplaar, zonder kosten en gezeur. Let wel even op ons garantie plan overeenstemming. Wij bieden u een garantie van 10 mits wij uw poederblussers (brandblussers) door ons REOB gecertificeerd servicemonteur jaarlijks mogen onderhouden. Geen onderhoud nodig? Geen ramp dan nog bieden wij u NOG een gratis 2 jaars RH Brandbeveiliging garantie plan aan.

Productdetails 

- Merk: RH ABC poederblusser 6 kg Budget Line
- Typenummer: PS6SE
- Afmetingen: H550 x D160 mm
- Gewicht: ± 8,4 kilo
- Spuitduur: 85 seconden
- Spuitbereik: 5 meter
- Drijfgas: N2 op 16 bar 
- Inclusief bevestigingsbeugel 
- Brandklasse Rating: 34A 233B C-klasse
- *Garantie 10 jaar, vanaf aankoopdatum
- Poederblussers zijn vorstbestendig

Meer interessante poederblussers

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein