10 jaar garantie

Brandblussers mogen na uw aankoop niet vergeten worden. Brandblussers hebben jaarlijks onderhoud nodig. Daarom is het van groot belang dat uw brandblussers goed onderhouden worden.

Voor particulieren is een jaarlijkse keuring niet verplicht, echter raden wij een onderhoud van 2 jaar aan voor uw veiligheid. Dit in tegenstelling bij bedrijven. Bedrijven zijn namelijk wettelijk verplicht brandblussers jaarlijkse te onderhouden welke volgens de vastgestelde normen ( NEN 2559 ) zijn bepaald. Veel verzekeringsmaatschappijen nemen steeds vaker op in hun polis dat de brandblussers gecontroleerd en onderhouden moeten worden door een NCP, REOB & KIWA onderhoudsbedrijf.

Wij geven 10 jaar garantie op uw poederblussers welke u via onze website aankoopt.! Ons bedrijf onderhoudt brandblussers volgens de vastgestelde normen NEN 2559 en bij het plaatsen van uw brandblussers volgens de NEN 4001 vastgestelde normen.

Alle poederblussers die gekocht zijn bij poederblussers.nl hebben een standaard garantieperiode van 5 jaar. Wij bieden u echter een garantie van 10 jaar af! Dit kunnen wij doen wanneer onze gespecialiseerde mensen een periodieke jaarlijkse keuring en of onderhoud hebben uitgevoerd aan uw brandblussers. Onze garantie van 10 jaar aan uw poederblussers houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 10 jaar iets mankeert en is vastgesteld door onze servicemonteurs, u recht heeft op een volledig nieuwe poederblusser met elk inhoud van dien.

Heeft u nog vragen over onze garantie van 10 jaar of lage prijsgarantie? Neem als de bliksem contact met ons op om dit z.s.m. op te lossen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein