Levertijd en kosten

Betalingsmogelijkheden

• iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet.
• PayPal betaalt u bij ons snel en veilig online.
• Ahalen is mogelijk nadat de bestelling is voldaan

Afhalen

Wanneer u uw bestelling wenst af te halen in Barendrecht, kunt u dit in de winkelwagen aanvinken. Zo betaald u geen verzendkosten. Let op : Afhalen is alleen mogelijk als uw bestelling is voldaan via het iDEAL betalingssysteem. Pinnen in ons bedrijf is NIET mogelijk!

Retourneren of ruilen

Zijn de ontvangen producten niet naar tevredenheid? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op over het retourneren van de producten. Het is mogelijk om het product, mits ongebruikt en onbeschadigd, te retourneren of te ruilen

Levertijd

U wilt uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wij vinden snelle service erg belangrijk. Heeft u de bestelling besteld voor 15:00 uur, versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u toe. We verzenden je bestelling dus altijd zo snel mogelijk, vaak dezelfde dag dus al.

Niet aanwezig als het pakket wordt afgeleverd?

Als je net op het moment dat DHL langs komt niet aanwezig bent zal het pakket de volgende dag nog een keer worden aangeboden. Is uw bestellingen in een envelop verzonden, hoef je niet thuis te blijven, deze kan gewoon door de brievenbus.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein