Over Ons

Over poederblussers.nl en het ontstaan van onze bedrijf

Wij hebben hierbij een beetje geschiedenis om uit te leggen waarom poederblussers.nl zo vastbesloten is om u veel geld te besparen.

Terug in 1983, toen ik in de brandblussers industrie begon, bleken service engineers (ook wel "verkooptechnici") te vinden dat ze makkelijk veel geld zouden kunnen verdienen door klanten te overtuigen om goedkope vervangingen ter plaatse te kopen zonder prijzen te vergelijken. Soms zonder dat er een probleem is met de oude poederblusser

Hmmm, ik vraag me af waarom!

Ik weet niet hoe u als klant erover denkt, maar ik hou ervan om op internet te winkelen, omdat ik niet alleen de goedkoopste prijzen kan vinden zonder een winkel te moeten bezoeken, maar de moderne bedrijven die alleen online werken, lijken de klantenservice hoog op hun lijst te zetten.

Dus daarom bestaat Poederblussers.nl.

Om een perfecte klantenservice aan te bieden, samen met ongehoorde lage prijzen, maar voor dezelfde hoogwaardige kwaliteit brandblussers. Geen missieverklaringen, geen klanten handtekeningen, geen marketing gedoe. Gewoon oud, garandeert dat de wereld op elke pagina kan zien (zie ze aan het einde van deze pagina) die de een lage prijsgarantie altijd kan beloven en aanbieden

Het uw geld en je heeft er hard voor gewerkt. Als u ons de eer geeft om het in onze online winkel te besteden, verwachten we dat u hard werkt en streeft naar een van uw favoriete online leveranciers; Goed genoeg zodat u ons hopelijk aan uw vrienden en collega's zal aanbevelen.

Wij hopen dat u van onze online catalogus geniet, en kijkt uit over onze complete selectie van brandblussers, poederblussers en andere brandveiligheid uitrustingen. Als er nog iets op onze website niet verkrijgbaar is, laat het ons dan weten en het kan dan als assortiment toegevoegd worden. Eventueel kunt u ook onze website Brandblussershop.nl bezoeken.

Bedankt voor het lezen en geniet van de rest van uw bezoek.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein