Onderhoud brandblussers

Als bedrijf heeft u een wettelijke verplichting om uw poederblussers eigenlijk alle brandblussers te onderhouden om u, uw werknemers en het grote publiek te beschermen. Wij verzorgen het onderhoud aan uw brandblussers moeiteloos voor u. Onze REOB-gecertificeerde servicetechnici zullen uw onderhoud uitvoeren conform de NEN 2559 en NEN 4001 voor het monteren.

Om u te laten vergelijken, bieden wij u duidelijke prijzen, inclusief alle basisonderdelen. Neem nu contact met ons op om uw brandblusser service en onderhoud te reserveren op 0180 556 747.

Houd er rekening mee dat reparatie van beschadigde poederblussers (brandblussers), bijvullen van gebruikte brandblussers, schuimblussers, poederblussers en CO2 brandblussers en de verplichte opvulling van schuimblussers na 5 jaar niet in de standaard keuringsprijzen zijn verwerkt. Al deze diensten worden afzonderlijk geprijsd. Raadpleeg ons service collega voor meer informatie.

Onderhoudscontract keuring brandblussers

We kunnen elk jaar uw jaarlijkse brandblusser onderhoud uitvoeren zonder dat u eerst contact met ons op moet nemen.
Onze serviceprijzen voor brandblussers zijn inclusief alle basisonderdelen (o-ringen, afsluiters, enz.) Die nodig zijn voor een jaarlijkse keuring aan uw brandblusser(s) en poederblussers, schuimblussers en CO2 brandblussers

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein